havent got a clue

Post new topic Reply to topic
mummydon
Active Member
Active Member
Joined: 28 Jun 2008
Posts: 60
Reply with quote Back to top
Posted: Sat Jul 19, 2008 7:28 pm 
Post subject: havent got a clue
does any1 know how to put my time lines 1 under the other i havent got a clue
_________________


[url=http://lilypie.com]
MrsMummy
AskBaby Legend
AskBaby Legend
Joined: 12 Jun 2008
Posts: 9102
Reply with quote Back to top
Posted: Sat Jul 19, 2008 7:37 pm 
Post subject:
you just press return after the first ticker to put the second ticker on another line
_________________
mummydon
Active Member
Active Member
Joined: 28 Jun 2008
Posts: 60
Reply with quote Back to top
Posted: Sat Jul 19, 2008 8:09 pm 
Post subject:
thanks for that i have finally manged to do it thank you x
_________________


[url=http://lilypie.com]
MrsMummy
AskBaby Legend
AskBaby Legend
Joined: 12 Jun 2008
Posts: 9102
Reply with quote Back to top
Posted: Sat Jul 19, 2008 8:12 pm 
Post subject:
no prob
_________________
Display posts from previous:   
Post new topic   Reply to topic    AskBaby Talk -> General Chat All times are GMT
Page 1 of 1

 
Jump to:  

Community

Popular